Bestuur ZHV het Noorden

 

Het bestuur van ZHV Het Noorden bestaat uit de volgende personen:

 

Peter Snijder (voorzitter)

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Peter is een natuurmens van het zuiverste soort. Hij geniet altijd met volle teugen bij alle activiteiten die we binnen onze vereniging organiseren. Of het nu kantvissen is of een meerdaagse kabeljauwtocht; Peter is altijd van de partij. Peter vervult de functie van voorzitter binnen het bestuur van ZHV Het Noorden.
Tel: 06-23375140

 

 

 

John Smit (penningmeester en ledenadministratie)

John Smit

 


Binnen het bestuur is John belast met het penningmeesterschap. Ook John is medeoprichter van ZHV Het Noorden. Hij vist al vanaf zijn achtste jaar in de Groninger binnenwateren op voornamelijk paling.
Sinds zijn twaalfde bevist John ook de Wadden- en de Noordzee. Eerst op platvis en paling, later ook op makreel en kabeljauw. De meerdaagse tochten hebben hierbij de voorkeur. Hij hoopt ooit nog eens die ene kabeljauw van zo'n 120 cm te vangen.
Tel: 0595-441827 (overdag 0595-441383)
Email: penningmeester@zhvhetnoorden.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

Dick Zwiers (secretaris)

Dick Zwiers

 


Dick Zwiers is per 2011 de secretaris van onze vereniging. Dick is vaak aan de zijde van Henk Steutel te vinden op de vistichten en andere activiteiten van ZHV Het Noorden. Dick is naast de secretaris ook de vice-voorzitter van de vereniging. Naast vissen heeft Dick diverse andere hobby's, zoals bokstraining geven, als portier werken en op zijn mooie trike rijden.
Tel: 06-53331741
Email: secretariaat@zhvhetnoorden.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 Eric Ottens (algemeen Adjunct en acitiviteitencommissie)

 

 Ik ben sinds 2013 lid van ZHV Het Noorden. Ik vis al van af mijn 10de op karper en over de jaren heen ben ik ook op roofvis gaan vissen. Toen ik lid werd van de club ben ik ook meer gaan zeevissen ik geniet elke dag als ik langs of op het water zit te vissen; een stukje ontspanning.
email: willemvanoranje1@hotmail.com

 

 

 

 

 

  Henk Steutel (algemeen adjunct en activiteitencommissie)

Henk Steutel

 


Henk maakt van alle bestuursleden verre weg de meeste visuren. Meerdere keren per week is hij te vinden te vinden langs de waterkant; zowel in het binnenwater als in het buitenwater. Tevens is Henk
soms bijna maandelijks op een meedraagse kabeljauwtrip aanwezig om de verre wrakken te bevissen. Henk vervult binnen het bestuur de functie van algemeen adjunct.
Tel: 06-51874616

 

 

 

 

René Bultstra (webmaster)

René Bultstra

 


René is via Henk Steutel aangestoken met het zeevisvirus en is dus ook af en toe te zien op één van de vele activiteiten van ZHV Het Noorden. Hij is weliswaar geen lid van het bestuur,
maar is op dit moment bezig de website up to date te maken en te houden. Voor verhalen, foto's of vistips kunt u hem mailen op onderstaans emailadres.
Email: webmaster@zhvhetnoorden.nl

Designed by Bultstra

Copyright © 2015 ZHV Het Noorden
All Rights Reserved.