Kegelavond 7 november 2015

 Het verslag van de bezigheid dat niets met zeevissen te maken heeft; maar niet minder gezellig is: De kegelavond op 7 november gehouden bij De Zeearend te Zoutkamp.

 Om 18.45 kon voorzitter Cees Bisschop 49 zeevissers met hun partners begroeten. Na van een drankje vooraf te hebben genoten werden wij door onze gastvrouw Betty uitgenodigd voor het warm/koud buffet. Namens allen mag ik wel zeggen; een zeer goed smaakvol buffet; wij hebben gesmuld. Onze welgemeende complimenten voor chef-kok Gerrit en crew. Na het uitgebreide buffet, met ijs na natuurlijk, was het tijd voor het kegelspektakel; het werd een gezellige boel. De vele manieren van kegelen bracht met zich mee dat niet alleen de beste kegelaars met de prijzen aan de haal gingen; integendeel. Na de nodige spanning, manipulatie en afleidingsmanoeuvres werd dan eindelijk de eindstand door de onverbiddelijke en niet te beïnvloeden wedstrijdleiding H & J vastgesteld. Dames: 1e Silvia, 2e Sane en 3e Jouktje. Heren: 1e Martin, 2e Lars en 3e Geert-Jan. allen gingen met een leuke prijs naar huis.

De winnaar van de, door het kegelhuis ter beschikking gestelde, mooie grote beker werd bepaald door de dames en de heren winnaars Silvia en Martin. Na een spannende kegelsessie in het donker kwam Martin als winnaar uit de bus. Hij mag zich het komende jaar de beste zeeviskegelaar van ZHV Het Noorden noemen; proficiat Martin. Nadien werd er natuurlijk nog langdurig nagepraat en zelfs het karaoke gebeuren kwam nog helemaal los. Hazes en consorten kwamen nog even luid en duidelijk langs. Neemt u van mij aan; een dagje zeevissen is minder vermoeiend als deze bezigheid; maar wel beregezellig.

 Tot volgend jaar maar weer!!

 John   

 

 

 

 

 

     

 

Designed by Bultstra

Copyright © 2015 ZHV Het Noorden
All Rights Reserved.